20 (!) tips voor een geslaagde triatlon

20 (!) tips voor een geslaagde triatlon

Gewoon Lekker Rennen biedt sinds kort ook schema’s aan voor de triatlon. Emilie Ruijssenaars is mede-eigenaar en is verantwoordelijk voor alles rondom de triatlon. Zelf stond ze meerdere malen op het podium bij het Nederlands Kampioenschap Duatlon en Triatlon en werd zelfs Nederlands kampioen op de duatlon in de categorie <16. Daarnaast is ze ook al triatlontrainer aan de slag gegaan. Opgeleid bij het CIOS en werkzaam als sportinstructeur bij de landmacht heeft ze zich ontwikkeld als een allround trainer. In dit artikel geeft ze twintig tips voor een geslaagde triatlon. 

In de winkel van Greg van Hest 

In de winkel van Greg van Hest 

Greg van Hest was voorheen een Nederlandse toploper. Hij liep meerdere marathons, maar was naar eigen zeggen het beste op de halve afstand. Jamie van Lieshout interviewde hem en kwam terecht bij de gezellige Tilburgse Runshop Greg van Hest.

Triatlon: een nieuwe uitdaging

Triatlon: een nieuwe uitdaging

Gewoon Lekker Rennen biedt sinds kort ook schema’s aan voor de triatlon. Emilie Ruijssenaars is mede-eigenaar en is verantwoordelijk voor alles rondom de triatlon. Zelf stond ze meerdere malen op het podium bij het Nederlands Kampioenschap Duatlon en Triatlon en...

De acht regels van alles

De acht regels van alles

Steve Magness schreef in het boek the science of running over my rules of everything. In dit artikel worden de 8 regels van alles in het nederlands geschreven en gemotiveerd door Ben Vriends.