Clinics en cursussen

Clinics (60-90 min)

Voor bedrijven verzorgen wij  uitgebreide clinics. Aan jou de keuze op welke onderwerp we ons focussen. We verzorgen clinics over de hardloopbeweging waarin we de vijf stappen uitleggen die je kan verbeteren voor een betere houding en hiermee gelijk aan de slag gaan. Dit kan ook gecombineerd worden met informatie over de zin en onzin van data bij het hardlopen. Daarnaast geven we ook clinics over voeding in het algemeen en sportvoeding. Wij zijn flexibel en in onderling overleg zorgen we dat de clinic op maat is voor jouw bedrijf.

De clinic kan volledig buiten plaatsvinden, een combinatie van presentatie en praktijk zijn of alleen bestaan uit een lezing. 

Kosten: € 300,- incl. BTW.

Bedrijventrajecten (10 weken)

Voor bedrijven bieden we een 10-weekse cursus met elke week een gezamenlijke training met daarin een uitgebreide warming-up met veel aandacht voor houding en techniek door middel van oefeningen en loopscholing én een (interval)training. Daarnaast zullen we alle lopers begeleiden via de app TrainingPeaks. Hier wordt een schema ingeladen, dat kan zijn om op te bouwen naar een 5 km, een 10 km of langere afstanden afhankelijk van de ervaring van de loper. 

Het doel van het traject kan zijn om de lopers klaar te stomen voor een evenement, maar ook om ze op een verstandige manier op te laten bouwen, om fitter te worden of gewoon omdat lopen enorm leuk is en door technisch beter te lopen het alleen maar leuker wordt.

Kosten voor een traject van 10 weken: € 3000,- incl. BTW.

Kortere of langere trajecten zijn ook mogelijk, de prijs wordt dan afgestemd op de duur en de specifieke wensen.