The Battle

Elke keer weer die lichte teleurstelling. Het doel wat je voor ogen hebt schuift steeds een stukje verder weg. Hoewel er licht gloort aan de horizon zal het nog een tijdje duren voordat je weer aan de start staat van een officiële wedstrijd. Zelf lopen kan, maar wat mis je de strijd. Je wil gewoon racen, knallen, de strijd aangaan.  Daarom organiseert Gewoon Lekker Rennen ‘the Battle’: een serie van 3 wedstrijden met elk 2 weken ertussen. Een één-tegen-één race op achtereenvolgens de 10 km, de 15 km en de halve marathon. Je kiest zelf of je alle drie de afstanden afstanden loopt of één of twee afstanden!

Je loopt één-tegen-één, zoek dus een uitdagende tegenstander. Iemand aan wie je je kan optrekken, maar ook iemand die je graag wil verslaan. Samen gaan voor een snelle tijd, maar zelf gaan voor de winst. Van samenwerken naar strijden. Van ritme naar rammen.

Uitslagen

Alle uitslagen vind je hier: [pdf-embedder url=”https://gewoonlekkerrennen.nl/wp-content/uploads/2021/01/Uitslagen-the-Battle-10-km-3.pdf” title=”Uitslagen the Battle – 10 km”]

Ook de prijswinnaars zijn bekend:

 • GLR sokken: Bart Duisters, Bas Segers en Tony Jacobs (10 km); Cees Braber, Rolf van der Steeg, Karsten Arts (15 km); Marlies Spruit, Ellen Penning, Maartje Bregman (HM)
 • Maurtenpakket: Daisy Beuwer, Rob Frambach, Karsten Arts (10 km); Thijs van den Berg, Ilse Tönissen, Yvonne Groenen (15 km); Bas, Daan, Stefan (HM)
 • Tray Doubdle: Pamela de Jong (10 km); Stef Kicken (15 km); Leon (HM)

 

 

 

 

Wat krijg je voor je deelname?

 

Naast een flinke dosis motivatie krijg je:

 • twee weken begeleiding via Trainingpeaks* ter waarde van €20 (zie hieronder voor meer uitleg)
 • een startnummer + flyer met hardlooptips thuisgestuurd
 • onder de winnaars van de onderlinge battles verloten we 23 pakketten.
  • 10 paar GLR sokken ter waarde van €12,50
  • 3 keer een tray Doubdle ter waarde van €34,95
  • 10 keer een pakket van Maurten met een bidon, 4x GEL100, 2x DRINK MIX 160 en 2x DRINK MIX 320 ter waarde van €30,95
 • Je wordt opgenomen in de uitslagenlijst, zowel individueel en als duo. Uitslagverwerking gaat via Strava, zorg dus dat je een account hebt.

Deelname kost €7,50 per afstand of €20 euro voor alle drie de afstanden.

* Trainingpeaks: via deze app ontvang je je schema. Trainingpeaks wordt gebruikt door vele topatleten (hardlopers en fietsers) en geeft overzichtelijk je schema weer. Heb je een GPS horloge, dan kun je je trainingen automatisch koppelen en bij bijvoorbeeld Garmin wordt de training zelfs in je horloge geladen. Je ontvangt twee weken gratis begeleiding om te ervaren hoe het is om te trainen met een online schema. In Trainingpeaks kun je zelf feedback geven op je training (hoe intensief was het? hoe voelde je je?). En daarnaast kun je in die twee weken met de try-out versie van het premium abonnement ook je training analyseren. In die twee weken geven wij je een gevarieerd schema waarin jij bepaalt hoe vaak en op welke dagen je wil trainen. Bij elke training staat een duidelijk uitleg over het nu van de training en wat achtergrond. Als je je aanmeldt geef je aan wanneer je deze twee weken wil starten, meld je je aan bij Trainingpeaks en voeg je ons toe als coach. Wij zorgen dan dat het schema er zo snel mogelijk in komt te staan.

 

Hoe doe je mee?

 

Je meldt je aan door the Battle HM of 10 km te ‘bestellen’  en je meldt je aan bij onze Strava Club. Dan gaan wij zo snel mogelijk voor je aan de slag! Vul bij het bestellen in wie je tegenstander wordt en vanaf wanneer je zou willen beginnen met de begeleiding in Trainingpeaks.

Zorg nadat je je battle gelopen hebt dat je dit zo snel mogelijk uploadt op Strava en dat je ‘The Battle’ in de titel van de activiteit vermeldt. Op die manier zijn we zeker dat de uitslag uitgelezen kan worden en in het klassement kan worden geplaatst.

Hopelijk zorgt dit voor een flinke dosis motivatie én mooie battles in februari en maart!

Partners

Startnummers – Hardloopspeciaalzaak Rønnør Eindhoven

Uitslagverwerking – De Data Runner

Prijzenpakketten – Maurten en Doubdle

 

Het volledige reglement vind je hier: Reglement: the Battle

Leden van Gewoon Lekker Rennen kunnen gratis meedoen
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
0
× Hoe kan ik je helpen?