Running Apart Together: loop jij mee?

Je hebt niet vaak de kans om het op te nemen tegen internationale en nationale toplopers en zeker niet met startnummer 1 op je borst. In het weekend van 13 en 14 juni organiseert Volare, een van de grootste atletenmanagementsbureaus ter wereld, Running Apart Together.

Björn Koreman en Frank Futselaar

Hierbij krijgt elke loper startnummer 1 en neem je het op tegen Nederlanders toppers Frank Futselaar, Björn Koreman, Jill Holterman, Andrea Deelstra en Ronald Schroër. Daarnaast doen ook de snelle Keniaanse lopers Felix Kandie, Fancy Chemutai (4e allertijden op de halve marathon), Albert Korir (2e New York Marathon 2019) en William Wanjiku. Iedereen loopt vanuit hun eigen woonplaats en gaat zo voor een gooi naar de winst, een nieuw PR, of gewoon een lekker loopje.

 

Online Coaching

Gewoon Lekker Rennen gaat de uitdaging ook aan en kan jou goed voorbereiden op ‘virtuele’ runs zoals Running Apart Together met zowel fysieke als online coaching. Check onze pakketten op onze homepage!

Goede doelen

Doe je mee aan Running Apart Together dan gaat 30% van het inschrijfbedrag naar het Longfonds, de stichting die zich onder andere inzet voor mensen die blijvende longschade overhouden aan het coronavirus. Ook de Peter Kiprotich Cherus Foundation ontvangt een gedeelte van de opbrengst.

Inschrijving

Albert Korir

Deelname aan Running Apart Together race kost 17,50 euro. De afstanden zijn 5km, 10km of de halve marathon. Ook is er een speciale kidsrun van 1 of 2 km. Wandelaars die deelnemen betalen 10 euro. Je schrijft je in via de website: inschrijven

Prijzen en haasactie

 

Naast het steunen van een goed doel en het aangaan van de strijd met duizenden anderen zijn er ook nog prijzen te verdienen. Onder alle deelnemers worden verschillende prijzen verloot, check ze onderaan het artikel.

Als laatste kun je ook nog gehaasd worden door een Nederlandse toploper. Zij pacen ze je naar een nieuw PR op de afstand naar keuze. Björn Koreman, Michel Butter, Stan Niesten, Joeri Wolf en Ronald Schroër staan voor je klaar!

Prijzen

 • Weekend weg in een vakantiewoning op Vakantiepark Ackersate in Voorthuizen t.w.v. € 250.00
 • Clinic Frank Futselaar t.w.v. € 200.00
 • Jaybird Wireless Sport Headphones t.w.v. € 179.00
 • 1 kwartaal hardloopbegeleiding door Titussport.nl t.w.v. € 120.00
 • All4Running medaille t.w.v. €50.00
 • 1x Herbalife CR7 + bidon €35.00
 • Tree Doubdle drink + koeltasje €40.00
 • 1x Herbalife Liftoff + bidon €30.00
 • Cadeaubon € 25,00 van teamkledingkopen.nl
 • 3x Doppers met sportdop t.w.v. €16.00
 • Set van 4 weerstandbanden Running Solutions t.w.v. €15.00

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
0
× Hoe kan ik je helpen?